SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Novým finalistom Stropkovskej hudobnej ligy sú YELLLOWE
Tlačové správy / Novým finalistom Stropkovskej hudobnej ligy sú YELLLOWE

Novým finalistom Stropkovskej hudobnej ligy sú YELLLOWE

STROPKOV (01.01.2014) Stropkovská hudobná liga vyvrcholí galavečerom 31. januára. Do zoznamu finalistov, ktorí sa budú uchádzať o honor víťaza 5. ročníka, pribudlo nové meno – Yelllowe. Z pôvodne nominovanej zostavy sa nepredstaví Druhé Ja. Kočky zo Šuňavy sa totiž organizátorom ospravedlnili, pretože proti ich plánom zahrať publiku v Divadelnej sále mesta Stropkov sú pracovné povinnosti dievčat v zahraničí. „Nakoniec sa naozaj nemôžeme zúčastniť na veľkom finále SHL. Veľmi nás to mrzí, verili sme, že to zvládneme. Ospravedlňujeme sa, no bohužiaľ baby z kapely, ktoré sú odcestované, nemôžu prísť ani na otočku, čo bol náš pôvodný plán. Veľmi nás to mrzí, lebo do Stropkova sme sa tešili,“ ospravedlnila sa Terézia Vilimová z kapela Druhé Ja.

Pripomenieme, že pred pár týždňami napísali Druhé Ja do svojho životopisu dôležitú kapitolu, keď oficiálne pokrstili debutové CD s názvom Náš život. V štúdiu strávili s prestávkami pol roka, v priebehu ktorého nahrali 11 piesní. O výbornú náladu sa v Šuňave postarali aj hostia – FOX, Tatranské vetry, Black Fish a Atlantida. Krstilo sa slivovicou. Hoci ide o tradičný nápoj, v tomto prípade pokropila album špeciálna značka z Dulova. „K Dulovu sa viaže nostalgická spomienka na jednu super narodeninovú party, na ktorej sme hrali tri dni. Vzali sme to ako sústredenie a asi nikoho neprekvapí, že celý večer sa podávala iba slivovica z Dulova,“ vysvetľovali Druhé Ja.

Bardejovská kapala Yelllowe sa po dvoch rokoch vráti na staré známe miesto. Finalista posledného ročníka Stropkovskej hudobnej ligy stihol za ten čas vydať album, ktorý pokrstili Katka Knechtová s Adamom Ďuricom a hlavne veľa koncertovali nielen na Slovensku, ale aj v Česku, Poľsku, či Slovinsku. Keďže, ako zdôraznil gitarista Jozef „Yoe“ Dikun, hudba pre nich znamená zábavu a možnosť odreagovať sa, prihlásili sa do súťaže opäť. „Najpodstatnejšie je, aby mali všetci na koncerte dobrý pocit, kapela, aj fanúšikovia. Pokiaľ ľudia odídu domov a nič si nezapamätajú, bolo to zbytočné hranie. Mnohí muzikanti sú výborní, ale svoje pocity nevedia preniesť na ľudí, preto si dávame záležať práve na tom, aby z nášho prejavu vychádzali jasné emócie,“ pozval na finále J. Dikun.

Finálová zostava súťažiacich

Imrich Makó, PR a produkčný manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel